Mijn naam is Monique de Mooij en ik ben in januari 2022 gestart met mijn salon.


Mijn eerste hond was een Golden Retriever en nu zijn we al een aantal jaar trotse eigenaar van een Yankee Labradoodle. Mede door haar komst ben ik de opleiding gaan volgen tot professionele trimster. Na eerder mijn theorie diploma gehaald te hebben en met mijn aanstaande praktijkexamen in het vooruitzicht hoop ik hiermee dus snel officieel geregistreerd trimster te zijn.


Alle honden zijn bij mij de in salon welkom, van groot tot klein, van ras tot kruising. Omdat iedere hond verschillend is en er veel verschillende vachten en ook wensen van honden bezitters verschillend zijn, zullen we samen de trimbeurt bespreken. Bij mij staat de hond voor op en ik vind het dan ook belangrijk dat de hond weer schoon, verzorgd maar vooral blij kwispelend de deur uit loopt.


Ook vind ik het prettig om alleen met de hond, 1 op 1 in de salon te zijn zodat het voor ons beide rustig is. Dit zorgt voor een fijne werksfeer en ontspanning. Voor de hond, zodat hij geen andere honden in de gaten hoeft te houden, en voor mij, dat ik al mijn aandacht hebt voor de hond die voor de trimbeurt in de salon is. Er zijn dus ook niet meerdere mensen aanwezig in de salon.